Inburgeren

Nederlands leren

Werken

Studeren

Wonen

Administratie & geld

Gezondheid

Nijmegen

YALLA

Over Welcome to Nijmegen

Ben je nieuwkomer in Nijmegen? Dan komt er veel op je af! Je huis inrichten, inburgeren, Nederlands leren, nieuwe mensen en de stad leren kennen… En natuurlijk je administratie en geldzaken regelen. Ook is het goed te weten waar je naartoe moet voor medische vragen. Informatie over werk zoeken of studeren, heb je nodig voor je toekomst.

Op deze website van de Stichting Yalla vind je veel informatie en tips. Én adressen van organisaties die je verder kunnen helpen. Ook Nijmegenaren vinden hier handige informatie, bijvoorbeeld als ze nieuwkomers willen informeren. Of als ze activiteiten samen met nieuwkomers willen doen. Omdat de informatie belangrijk is voor statushouders en gezinsmigranten, kun je een deel ook in andere talen lezen: Engels, Arabisch, Tigrinya en Farsi. We hopen dat je snel je weg vindt in de stad. En dat je je thuis gaat voelen in Nijmegen!

0 7

jaren stichting Yalla

0 182
k

mensen in Nijmegen

0 57

km2 oppervlakte

>
0 2000

oudste stad van nederland

Samenwerking

Met de onderstaande organisaties staan we in contact, als het gaat om integratie van nieuwkomers in Nijmegen. Sommigen zijn partners, andere belangrijke contacten. Mist u partners, of wilt u erbij staan? Laat het ons weten. 

Laatste nieuws

Stay Connected

[contact-form-7 id="625" title="sign up"]