WerkBedrijf Rijk van Nijmegen | Werk

Wat doet WerkBedrijf?

WerkBedrijfis hèt arbeidsbemiddelingsbedrijf in de regio Rijk van Nijmegen. We bieden gratis ondersteuning aan statushouders bij het vinden van een baan. Soms is dat meteen betaald werk, maar soms eerst werk met behoud van uitkering voor kortere of langere duur. Dit is afhankelijk van je werkervaring en opleiding. Het is ook mogelijk een leer-werk traject te volgen. Je werkt dan een aantal dagen per week en gaat meestal een dag per week naar school (BBL-traject). En soms is een opleiding met studiefinanciering het meest passend. Samen met jou kijken we wat voor jou het meest geschikte traject. Het is dus altijd maatwerk!

WerkBedrijfbiedt ook interne cursussen zoals solliciteren, empowerment, oriënteren op de Nederlandse arbeidsmarkt. Deze zijn gratis te volgen.

Wil je meteen aan de slag? Kijk dan op onze website: www.werkbedrijfrvn.nl, klik op ‘ik ben werkzoekende’ en dan op ‘vacature zoeken’. Links in het scherm vind je een zoekfilter waarbij je kunt aangeven in welke branche je wilt werken, hoeveel uur je kunt werken enzovoort. Heb je een geschikte vacature gevonden scrol dan naar de onderkant van de pagina en klik op ‘Iets voor jou? Solliciteer direct hieronder’. Als je de gevraagde gegevens invult zal een medewerker van WerkBedrijf contact met je opnemen die meer weet over de vacature en je verder zal helpen.

Heb je nog geen contactpersoon bij WerkBedrijf en wil je graag hulp bij het zoeken naar werk of een opleiding, dan kun je via de site van WerkBedrijf (www.werkbedrijfrvn.nl) een afspraak maken. Het is handig als je hierbij aangeeft dat je een statushouder bent.

 

 

 

Woont u in de gemeente Nijmegen, Wijchen, Druten, Beuningen, Heumen, Mook en Middelaar of Berg en Dal? Heeft u een uitkering? Spreekt u Nederlands of Engels? Meld u dan bij het WerkBedrijf.

Het WerkBedrijf kan u:

⇒ Adviseren over werk
⇒ Helpen met het vinden van werk
⇒ Adviseren over het starten van een eigen bedrijf
⇒ Trainingen en workshops geven over werk

Gekoppeld aan Nijmegen?

Woont u in een AZC in deze regio? Krijgt u ook in deze regio een huis? Dan kunt u als u de taal al spreekt, uzelf ook al aanmelden bij het WerkBedrijf. Als u dat niet zelf doet, krijgt u na een tijd een uitnodiging om te komen. Dat moet u ook doen. U bent verplicht om te komen, omdat u een uitkering heeft.

Meer informatie over werken en de uitkering, vindt u hier.

Werkbedrijf Rijk van NijmegenVacatures

Contactpersoon WerkBedrijf voor Statushouders

De heer Ad Verpaalen (in Nederlands of Engels)
E a.verpaalen@wbrn.nl
T 0655688043
Adres (klik voor google maps):
Nieuwe Dukenburgseweg 21A
6534 AD Nijmegen

Contact het WerkBedrijf

E: info@wbrn.nl
T: 024 - 751 75 00